Lugtenburg Maarssen maakt vliegende start met AIXAM brommobielen

AutoCrew Lugtenburg is gevestigd in Maarssen. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. Bij ons zijn alle merken en modellen auto’s welkom!  

Vanaf 2021 heeft Lugtenburg Maarssen een stap verder gezet, namelijk het leveren van AIXAM brommobielen. Er is zelfs een speciale website gemaakt waar u alle informatie kunt vinden over AIXAM Lugtenburg.

Er gaat een keer een moment komen dat autorijden niet meer mogelijk is. Uiteraard zijn er genoeg alternatieven, zoals het openbaar vervoer. Maar we weten ook dat Maarssen en omgeving een groot gebied is waar het openbaar vervoer niet altijd even makkelijk beschikbaar is.

  • Lange CBR wachtlijsten zat?
  • Niet door de medische herkeuring gekomen?
  • Twijfelt u aan uw rijcapaciteiten?

In alle gevallen is een AIXAM brommobiel dé oplossing om mobiel te blijven!

AIXAM is dé oplossing om u mobiel te houden. Wanneer het niet meer mogelijk is om auto te rijden, mag u wel brommobiel rijden. Uiteraard in een AIXAM brommobiel. U kunt daarvoor uw rijbewijs B door de gemeente om te laten zetten naar een rijbewijs AM. Ook een medische keuring is niet nodig.

Gaat u een stap terug? Nee zeker niet! AIXAM brommobielen hebben o.a. ABS, Apple CarPlay en veel ruimte. U kunt zelfs kiezen om elektrisch te gaan rijden. U laadt de AIXAM gewoon op aan het stopcontact, dus geen ingewikkelde toestanden met laadpalen.

Remy en Herman Lugtenburg zijn uw aanspreekpunten voor het bekijken, proefrijden en zelfs het inruilen van uw auto. Een proefrit maken zegt meer dan woorden, u moet het zelf ervaren. Het is een hele stap, hiervan zijn wij ons bewust.

Is het bedrag om een nieuwe Aixam te kopen te hoog, laat u niet afschrikken, want ook bij AIXAM is het mogelijk om een AIXAM brommobiel te rijden via Private Lease. Zo betaalt u een vast bedrag per maand en alleen de brandstof komt er nog bij. De rest zit er allemaal in. Makkelijk en eenvoudig geregeld.

De meest gestelde vragen van mensen die gekozen hebben voor een AIXAM brommobiel:

Mijn rijbewijs B is verlopen, wat te doen? U kunt bij de gemeente een nieuw rijbewijs AM aanvragen. Dit geldt als het autorijbewijs is verlopen ná 1 juli 1985. Vanaf die datum hoeft u niet meer opnieuw af te rijden als het rijbewijs is verlopen, dus is een examen voor het rijbewijs AM niet nodig. Mocht u uw verlopen rijbewijs (behaald ná 1 juli 1985) kwijt zijn, kunt u zich ook in het gemeentehuis melden.

Is uw rijbewijs B (of A) om medische redenen ongeldig? Indien u niet door de medische rijbewijskeuring bent gekomen, dan mag u niet meer in een gewone auto, maar wel in een AIXAM brommobiel rijden. U behoudt namelijk altijd uw rijbewijs AM indien u niet door de keuring voor het rijbewijs B komt.

Vanaf welke leeftijd mag ik in een AIXAM brommobiel rijden?

Een scooter kopen als je 16 jaar wordt? Steeds meer jongeren ontdekken op die leeftijd juist de brommobiel. En dat is niet voor niks, want het rijden van een brommobiel heeft veel voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Een brommobiel biedt meer veiligheid dan een scooter of brommer.
  • Comfort! Je ziet je vrienden natgeregend worden en koukleumen op hun scooter en jij zit prinsheerlijk in je verwarmde brommobiel.
  • Je doet échte praktijkervaring op de weg op.
  • Laag brandstofverbruik en geen wegenbelasting: tel uit je winst.
  • Voordeel voor ouders: je hoeft geen taxichauffeur meer te spelen.

Je hebt wel een rijbewijs AM nodig. Met een rijbewijs AM mag je in een 45 km auto rijden. Het rijbewijs AM voor brommobielen bestaat uit een theorie- en praktijkexamen. Het praktijkexamen bestaat uit het goed uitvoeren van bijzondere verrichtingen op een verkeersluw terrein.

Deel dit met je vrienden